fbpx

Wim De Schryver nieuwe lijsttrekker

Wim De Schryver (51) is op 31 mei door de VVD-leden in Venray gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar in maart.
Wim de Schryver is sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018 actief bij de Venrayse liberalen. Naast zijn werkzaamheden als commissielid heeft hij de afgelopen jaren een actieve rol gespeeld bij de groei die de lokale VVD-afdeling de laatste jaren doormaakt.

Wim woont ruim 25 jaar in Venray en is sindsdien behoorlijk ingeburgerd in de gemeente. Als apotheker was hij mede-initiatiefnemer van de gezondheidscentra zoals we ze nu kennen. De laatste jaren is hij interimmer en adviseur in de farmaceutische- en hulpmiddelenzorgsector

In Venray heeft hij aan diverse sporten gedaan, bij SVV, MHCV en TCV. De laatste jaren zit hij wekelijks op de racefiets (in de zomer) of op de mountainbike (in de winter).
Samen muziek maken is zijn andere passie. Wim heeft gezongen bij Confetti en gespeeld bij diverse blaaskapellen. Momenteel speelt hij bij Euterpe, waar hij ook de rol van president heeft.

Vastelaovend zit inmiddels ook in zijn bloed. In 2011 was hij boerenbruidegom bij De Piëlhaas en ook bij het liedjesfestival was hij meerdere malen actief.

Naast sport en cultuur is Wim actief als secretaris bij Kiwanis Schieëpersland. Deze serviceclub ondersteunt projecten en initiatieven voor kinderen in de regio.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email