fbpx

Werken in Venray!

worker holding metal plate against manufacturing machinery

Gemeente Venray heeft een adviesbureau ingeschakeld om bij een aantal ondernemers op de industrieterreinen te inventariseren hoe zij aankijken tegen uitbreiding van de industrieterreinen en het vestigingsbeleid voor nieuwe bedrijven in Venray.

VVD Venray is een voorstander van het ophalen van informatie bij de betrokkenen uit de praktijk. Het beleid van de Gemeente Venray zal dan beter aansluiten bij behoefte in Venray zelf. Er zal voorkomen worden dat er een overheidsbeleid gemaakt gaat worden waar onze inwoners en bedrijven niet op zit te wachten.

De groei in bouwkavels voor de industrie kan door het ontwikkelen van nieuwe industrieterreinen, maar ook door de opvulling van bestaande industrieterreinen. Het is niet goed wanneer er op nieuwe industrieterreinen alleen maar aandacht is om zo groot mogelijke kavels te verkopen aan partijen met daarop steeds grotere hallen voor logistieke activiteiten. Ook aandacht voor de, soms kleinschalige, maakindustrie is belangrijk voor de diversiteit in werkaanbod in Venray.  

Diversiteit in werkaanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen passend werk is in Venray. Van werkzaamheden in de praktische uitvoer tot kenniswerkzaamheden. Alles zou zo veel mogelijk voorhanden moeten zijn. Zodat er kansen zijn voor iedereen om aan het werk te gaan.

Diversiteit in werkaanbod zorgt ook voor diversiteit in de Venrayse samenleving. Verschillende werkzaamheden vragen ook verschillende mensen in onze gemeente. Dat geeft een goede balans tussen agro, logistiek, maak- en kennisindustrie. En dan blijft Venray de gemeente waar wij graag wonen, werken en leven.

Samen voor Venray!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email