fbpx

Wat een aanrader is dat!

De gratis cursus Politiek Actief, wat een aanrader is dat! Nog niet eens zo lang geleden werd ik zelf actief in de politiek. Eerste aanleiding hiervoor was ontevredenheid bij mij en buurtgenoten in de wijk en het gevoel dat ik meer wilde doen voor de lokale gemeenschap. En dat gevoel groeide. Daarom dat ik in 2021 de cursus Politiek Actief volgde. Een cursus waar ook veel andere betrokken inwoners bij aanwezig waren. Een leuke opsteker.

Nu staat deze cursus weer gepland! Heb je, net zoals ik, ook interesse in politiek of wil je dit eens verkennen? En wellicht je netwerk verbreden? Meld je dan zeker aan voor deze cursus en DM/app me ook gerust als je meer wilt weten. VVD Venray groeit al een aantal jaren en wie weet vind jij ook een mooie rol binnen onze club.

NB: Aanmelden voor de cursus kan tot en met 23 augustus. Dus ben er snel bij! Zie de link hieronder:

https://www.venray.nl/gratis-cursus-politiek-actief

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email