Vrienden van de VVD Venray

Wanneer je als inwoner van Venray mee wil doen met VVD Venray, ben je van harte welkom! 

Meedoen kan op verschillende manieren, er is altijd een passende plek voor iedereen, of je nu ambities hebt om raads- of commissielid te worden of alleen maar af en toe wil meedenken, alles kan en niets moet! Neem hiervoor contact met ons op.

Ook zijn er veel inwoners die (nog) geen actieve rol wensen maar wel graag op de hoogte blijven.
Deze groep inwoners noemen we de Vrienden van de VVD Venray.

Vrienden van de VVD Venray zijn aangesloten bij de VVD Venray, zonder enige verplichting. Hierdoor kan de (steun)fractie beter inspelen op actualiteiten en klankborden bij de achterban in Venray. Andersom worden deze inwoners beter geïnformeerd over actuele zaken die spelen binnen de gemeente en in de fractie. 

Vriend worden
Iedere inwoner van Venray die 12 jaar of ouder is en die zich heeft aangemeld middels het bijgaande aanmeldformulier zal als vriend worden genoteerd van de club “Vrienden van de VVD Venray”.

Deelname geeft geen verplichtingen! Ook niet financieel.
Door aanmelding ontvang je af en toe informatie van Vrienden van de VVD Venray en de uitnodigingen voor activiteiten per e-mail.

Onze Educatie- en Activiteitenwerkgroep organiseert tenminste vijf bijeenkomsten per jaar (dit is niet gelukt tijdens corona), waarvoor alle steunfractieleden met introduce(é) en ook alle vrienden uitgenodigd worden.

Vul onderstaand formulier in om vriend te worden: