fbpx

Verkiezingsprogramma: Samen voor Venray

In maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. VVD Venray is daarom al enige tijd bezig met de voorbereidingen. Met een grote groep lokale VVD’ers hebben we gewerkt aan ons verkiezingsprogramma, met de titel: “Samen voor Venray”.  Vorige maand hebben we dat afgerond!

“Samen” staat in ons programma aan de ene kant voor ons veelzijdige team. Wij zijn inwoners van Venray en de dorpen van verschillende leeftijden en achtergronden, die zich samen willen inzetten voor onze gemeente, wijk of dorp.

“Samen” staat daarnaast nadrukkelijk ook voor de politiek – samen – met de inwoners. De gemeente is er op de eerste plaats voor de eigen inwoners. De beste manier om dat te laten zien is door de inwoners beter te betrekken bij de totstandkoming van het beleid en de uitvoering ervan. Daarom willen we vlak naast onze plaatsgenoten staan, ongeacht leeftijd, achtergrond of politieke overtuiging, “Samen voor Venray!”

Wij gaan voor een gemeente die “aantrekkelijk, leefbaar, gezond en veilig” is, volop werkgelegenheid en voorzieningen. In ons programma gaan we uitgebreid in op wat we precies willen gaan doen en hoe. Vanaf december zullen we via onze site en social mediakanalen de inhoud gaan presenteren.

Tot dat moment werken we aan de kandidatenlijst. Al enige tijd kunnen geïnteresseerden zich melden bij ons en die hebben dat ook in groten getale gedaan. Sommigen willen volgend jaar graag in de gemeenteraad, anderen willen liever een niet-verkiesbare plek wat verder naar onderen op de lijst. Weer anderen helpen alleen bij de campagne. Geïnteresseerden kunnen zich deze maand nog melden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email