fbpx

Venray, koester je ondernemers

Metalwork Industry Worker

Op 18 november vieren we de dag van de ondernemer. Op deze dag staan we stil bij het belang van ondernemers voor Nederland. Overigens is dit niet enkel een Nederlands feestje: in meer dan 150 landen is er in deze week aandacht voor het ondernemerschap.

Bedrijven zijn niet weg te denken uit onze maatschappij. Ze vervullen een sleutelrol bij de totstandkoming van producten en diensten. Ondernemers zijn hierbij de aanjager voor innovatie, nieuwe investeringen en het creëren van banen. Dat doen zij met durf en doorzettingsvermogen, voor eigen risico. Een ondernemer ben je 24/7, waarbij er in de weekenden vaak ook nog gewerkt wordt.

Ondernemerschap gaat echter verder dan het doen van investeringen om geld te verdienen. Onze bedrijven zijn ook sterk vervlochten met Venray. Ondernemers hebben een sterk netwerk, waardoor zij de gemeente als geen ander kennen. Hierdoor zijn zij in staat maatschappelijke behoeften in onze gemeente te signaleren en aan te kaarten in het gemeentehuis. Een verstandige gemeentelijke overheid maakt daarom gebruik van en waardeert haar ondernemers.

Onze ondernemers zitten niet graag stil. Voor de benodigde ontwikkeling en innovatie van bedrijven moet er ruimte geboden worden. De gemeente maakt daarom werk van de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen in Venray. Dat is goed voor de Venrayse werkgelegenheid en goed voor het aanbod in onze gemeente.

Geef op 18 november eens aandacht aan de ondernemer bij jou in de buurt. Ik weet zeker dat hij of zij dat zeer kan waarderen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email