fbpx

Uitnodiging: Meedoen in Venray

Chocolate cake with cherry

VVD staat voor Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Een volkspartij is er voor iedereen. VVD Venray is een lokale liberale partij die staat voor de vrijheid en het welzijn voor de inwoners van de gemeente Venray. Eén van de standpunten van VVD Venray is: “Ik wil leven in een omgeving waar het prima leven is”.
Door veilig te wonen in een huis dat past bij je levensfase. We vinden het belangrijk dat de Venrayse jongeren hier kunnen blijven wonen. Dat betekent dat er voldoende betaalbare woningen beschikbaar moeten zijn en werkgelegenheid die aansluit bij de vraag. Het is fijn als jongeren na hun studie terugkeren naar Venray, zodat we ook de kenniseconomie in onze gemeente kunnen laten groeien en er kansen zijn voor nieuwe bedrijven.
Voor gezinnen is een goede infrastructuur, fijne scholen en kinderopvang van belang, maar ook sporten, recreëren en een gezellig winkelcentrum. Voor ouderen is het van belang om elkaar te kunnen ontmoeten, zo lang mogelijk fit blijven en dat voorzieningen en zorg goed bereikbaar zijn op momenten dat dit nodig is. Prima leven heeft ook te maken met een goede afvalvoorziening, schoon water en een goed werkend riool. En dat je kunt genieten van de natuur.

Zo zijn er vele uiteenlopende onderwerpen waar in de gemeente over beslist moet worden. Onze fractie wil daarom graag in contact komen met mensen die willen meedoen of meedenken. U bent van harte welkom om de fractievergadering van VVD Venray bij te wonen, want uw mening telt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email