fbpx

Stilzitten is niets voor mij

Traditional apple pie

De steunfractie van VVD Venray is erg divers. Van jong tot iets minder jong, uit verschillende wijken en woonkernen en met behoorlijk verschillende achtergronden. Sinds kort is Joyce Hermans actief lid geworden van de steunfractie, ook haar achtergrond is best bijzonder, ze stelt zich graag voor:

Mijn naam is Joyce Hermans. Ik ben 46 jaar en geboren in Venray. Opgegroeid ben ik in Overloon en na mijn studie Russisch en Engels aan de Tolk-Vertaler Opleiding te Maastricht heb ik ruim een decennium in Noord-Brabant gewoond.

Ik ben getrouwd met Anthony Hermans en samen hebben wij een zoon en een dochter. Wij vormen een ‘militair’ gezin. Anthony is werkzaam als Officier bij de Koninklijke Luchtmacht. Als geen ander weet ik hoe het is om gedurende langere periodes ‘er alleen voor te staan’. Dat heeft me door de jaren heen ook zeker gesterkt.

Mijn loopbaan begon op de verkoopafdeling van een groot zuivelbedrijf dat ook een locatie in Rusland had. Na een korte uitstap als Officier bij de Koninklijke Landmacht, ben ik toch weer teruggegaan naar een sales functie.  

14 jaar lang heb ik met plezier gewerkt in de medische verpakkingsbranche. Sinds 2018 heb ik de overstap gemaakt naar de bouwbranche, waar ik momenteel actief ben als Manager Internal Sales.

Ik ben op zijn zachtst gezegd best actief. Stilzitten is niet iets voor mij. Ondanks een drukke baan, heb ik ook tijd om eens een taart te bakken. Een paar keer per week stap ik op een paard, da’s ook teamwork!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email