fbpx

Over gemeenteraadslid Harrie van Oosterhout

bike

Als geboren en getogen Astenaar woon ik inmiddels alweer zo’n 36 jaar in Venray. Daarvoor werkte ik al 5 jaar als bouwplan-adviseur bij de gemeente. In 1985 heb ik de overstap gemaakt naar de brandweer. Vanaf dat moment woon ik in Venray en ben ik begonnen aan mijn tweede carrière. Na het doorlopen van de vereiste brandweeropleidingen ben ik van 1989-2001 commandant geweest van de Venrayse brandweer. Daarna ben ik tot aan mijn pensionering werkzaam geweest als manager bij de Regionale Brandweer / Veiligheidsregio.

Voor mijn pensionering was ik al wel jaren lid van de VVD en actief als lid van de steunfractie en in het bestuur van de afdeling Venray. Maar daarna kreeg ik pas echt de ruimte om ook zelf een rol te spelen in de gemeenteraad.

Vanaf 2018 doe ik samen met Bas Künen mijn best om met authentiek liberale standpunten de VVD Venray herkenbaar en betrouwbaar neer te zetten. Steeds met het belang van onze inwoners voor ogen. Daarnaast hebben we afgelopen 3 jaar veel energie gestoken in de opbouw en uitbouw van de organisatie. Zo hopen wij bij de volgende verkiezingen een steviger uitgangspositie te krijgen om te kunnen sturen op het beleid van de gemeente.

Naast de tijd die het gemeenteraadslidmaatschap mij kost ben ik een druk bezette oppas-opa voor mijn 2 kleinkinderen. Eentje hier in Venray, de ander in Nootdorp bij Den Haag. Daarnaast heb ik natuurlijk hobby’s, de meeste op het sportieve vlak en allemaal in de buitenlucht. Te veel om op te noemen in dit korte bestek. Als je er meer over wilt weten ……

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email