fbpx

Michel Verstappen bij VVD Venray

51 jaar geleden ben ik “ien Rooj” geboren. In 1993 ging ik samenwonen met Judith en in 2000 zijn wij verhuisd naar Oostrum. Hier kregen we in 2003 dochter Loes en in 2007 zoon Bram. 

In het dagelijks leven ben ik servicecoördinator bij Avantor in Boxmeer.

Wij ondersteunen laboratoria in Nederland (installatie, reparatie, onderhoud, valideren en kalibreren van apparatuur).

Het kriebelde al enige tijd om iets te doen voor de gemeenschap van Oostrum.

Toen 1,5 jaar geleden, tijdens het maaien van ons gazon, Bas Künen voorbij kwam gewandeld vertelde ik hem dat ik de dorpsraad van Oostrum wilde versterken. Ik wist dat Bas daar de voorzitter van was. Een leuke en enthousiaste club mensen. Na een jaar werd ik penningmeester.
Door Bas werd ik ook uitgenodigd om eens aan te schuiven bij de VVD Venray. Ik werd hier prettig ontvangen en er werd ook meteen om mijn mening gevraagd. Tijdens die avond heb ik mij direct aangemeld als vriend van de VVD Venray. Na een half jaar “snuffelstage” en een geweldig uitje naar het gouvernementsgebouw in Maastricht heb ik besloten om mij aan te sluiten en commissielid te worden van de VVD Venray. 

Ik heb nu al aardig wat avonden doorgebracht in het gemeentehuis van Venray en meegedacht over het afvalbeleid, burgerparticipatie, klimaatadaptatie en onlangs de oostverbinding. Ik vind het interessant om meningen van anderen te horen. Daarom vind ik het sprekersplein een echte aanwinst.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, luister naar muziek of kijk ik een film of serie. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email