fbpx

Maak kennis met Ralf

Mijn naam is Ralf Jansen en ik ben geboren en getogen in Venray. Ik woon samen met mijn vriendin Lorena en hond Dex op de Brabander in Venray.  Ik ben in het dagelijks leven actief als supermarktondernemer met 2 Jumbo supermarkten in Stramproy en Kerkrade. Ook ben ik horecaondernemer met een aantal Subway restaurants en 2 restaurants in Weert onder de formule Proeflokaal Bregje en La Cubanita. Ondanks dat ik in Venray woon ben ik als ondernemer in Venray zelf (nog) niet actief. In onze bedrijfsvisie komt onze gast en onze klant altijd op de eerste plaats, in alle beslissingen die we nemen en met alles wat we elke dag doen.

Ik ben als ondernemer voorstander van het liberale gedachtegoed en heb VVD Venray al eerder geholpen in bijvoorbeeld het supermarktdossier. Dat beviel zo goed dat ik nu gekozen heb om me actief in te gaan zetten voor VVD Venray en hoop een bijdrage te leveren op gebied van economische vraagstukken maar wil me zeker ook hard maken voor de belangen van de Venrayse ondernemers.

In mijn vrije tijd stap ik graag op mijn racefiets of geniet ik van een goed glas wijn.
Daarnaast ben ik voorzitter van Jeugdvastelaovesvereniging D’n Hazekeutel. Ik zie het als een belangrijke taak voor mij en mijn medebestuursleden dat we de jeugd goed betrokken houden en laten kennismaken met al het moois dat de Vastelaovend in Venray te bieden heeft. De jeugd heeft namelijk de toekomst in handen dus daar moeten we enorm zuinig op zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email