fbpx

Maak kennis met Chiara

Mijn naam is Chiara Palmi. Ik ben 25 jaar oud en ondertussen alweer 9 jaar te vinden in het dorpje Blitterswijck.

Van mijn hobby mijn werk maken is tot nu toe aardig gelukt. Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief in de paardensport en nu zo’n anderhalf jaar werkzaam bij Horse Service International B.V., waarbij ik mijn paardenkennis kan exploiteren in de wereld van import en export van paarden over de hele wereld.

In september begin ik aan mijn 4e jaar van de opleiding Bedrijfskunde-MER aan het Fontys te Eindhoven. Ook ben ik samen met mijn collega VVD’er Dorris van Dijk in juni gestart met het Kweekvijver traject, georganiseerd door FAM! Ik hoop tijdens dit traject niet alleen een hoop politieke kennis op te kunnen doen, maar ook te leren om mezelf te profileren en mijn competenties te versterken.

Mijn interesse in de politiek en met name de VVD is geheel geleidelijk ontstaan, doordat ik mij steeds meer ben gaan inlezen over politieke vraagstukken. Al snel kwam mijn politieke voorkeur naar voren, waarna ik nog zeer recent lid ben geworden van de VVD.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden achter de bar in het café, áán de bar met de vriendinnen en natuurlijk nog altijd op het paard. Wanneer er dan nog ergens een beetje ruimte te vinden is kun je mij vinden in Helden bij mijn vriend Max, die allang blij is met al mijn bezigheden, zodat ook hij tijd houdt voor zijn hobby’s en vrienden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email