fbpx
“Respecteer veiligheid, openbare orde en eigendommen”
Trinus Dijkstra

Al heel veel jaren voel ik mij thuis bij de VVD en kan mij vinden in het gedachtengoed van deze partij.

Na 40 jaar bij de politie gewerkt te hebben waarvan 35 jaar in Venray, ben ik een tiental jaren actief in de VVD en heb zitting gehad in raadscommissies.

Als inwoner van de wijk Landweert, heb ik een aantal jaren zitting gehad in het wijkplatform. Verder ben ik jarenlang penningmeester geweest van de IPA Limburg Noord, een internationale politieorganisatie die buiten de werksituatie van alles organiseert op nationaal en internationaal gebied. Een tiental jaren ben ik penningmeester geweest van het Kindervakantiewerk Venray. Ook in  het Odapark ben ik al heel lang als vrijwilliger actief.

In het kort aangegeven kan ik mij zeer vinden in de volgende doelstellingen van de VVD.

De partij spant zich in voor een financieel gezonde gemeente Venray en wil zo min mogelijk lastenverzwaring voor de inwoners en bedrijven en zet zich in voor een gezond ondernemersklimaat, ook in de agrarische sector.

Heel belangrijk is de leefbaarheid van de wijk- en dorpsbewoners en dient daar waar nodig ondersteund te worden.

Vanuit uit mijn beroepsmatig inzicht dienen Veiligheid, openbare orde en eigendommen  gerespecteerd te worden. Aanpak strafrechtelijk of op andere wijze dient niet te worden geschroomd. Meer toezicht van politie en bijzondere opsporingsambtenaren op straat en in de wijken is de laatste jaren een onderschoven kindje geworden. Daar dient op korte termijn verandering in te komen, meer toezicht/aanpak.

Tot slot, indien nodig wil ik mij graag mij inzetten voor onze afdeling Venray.