fbpx
“Blijf niet te veel hangen in het verleden, het beperkt je toekomst!”
Leo Janssen

Mijn naam is Leo Janssen. Ik ben geboren in Horst (1943) en in 1945 naar Venray verhuisd. Vanaf 1953 woonden wij in het, in opdracht van mijn vader en moeder gebouwde en geëxploiteerde pand, Hotel – Café – Restaurant “De Burggraaf”, stationsweg 1 in Venray. Behalve school en studie, bestond mijn jeugd uit hulp in café en restaurant.

In 1965 trouwde ik met Riet Friesen uit Oirlo. We kregen samen 2 kinderen, Monique (1966) en Robert (1968).

Inmiddels hebben we vijf kleinkinderen, woonden 49 jaar in Bongerdstraat 2 en inmiddels in Hofstraat 19.

Na de afronding van mijn HBO-opleiding en enkele banen, kwam ik te werken in Utrecht om van daaruit als Bedrijfskundig adviseur, bedrijven in het MKB-metaal (2 tot ca. 250 medew.) te adviseren in hun bedrijfsvoering.

Na het overnemen van het management vond een uitgroei naar ca. 30 bedrijfskundigen plaats en ging ik in 2003 met vroegpensioen.

Vanaf 1975 ben ik lid van de VVD, was afdelingsvoorzitter, raadslid (20jr.), en fractievoorzitter, (8jr.) en was ik voorzitter van Vollybalclub V.C. Rooy (6jr.), Vastelaovesvereniging “De Piëlhaas” (11jr.) Senatorenconvent (20jr.) Schouwburg Venray (10jr.) Stichting Vastelaoveshal (11jr.) en Heeren Sociëteit Venray (4jr.). Vanaf mijn pensionering vervulde ik nog ’n tiental jaren, enkele adviseurschappen en/of commissariaten.

Vanaf 2015 werk ik meer thuis en besteed ik mijn tijd aan het werven van middelen/gelden voor Noord-Limburgse Stichtingen/Verenigingen met een goed doel, zonder winstoogmerk dus.