fbpx

Verkiezingen 16 maart 2022

47. Frank Arts
“Fan van Venray”

Als betrokken Venraynaar zet ik mij naast mijn dagelijkse werk in mijn bedrijf in Venray graag in voor Venray om het wonen, werken en samen leven in ons mooie dorp nog beter te maken. Als voorzitter van De Piƫlhaas zet ik mij samen met een grote groep vrijwilligers in voor de carnaval in Venray. Een traditie die bijdraagt aan het prettig wonen in Venray en door alle geledingen van onze gemeenschap beleeft wordt.

 

Voor Venray is het van belang dat we oog hebben en houden voor diversiteit in werkgelegenheid, zodat iedereen aan het werk kan blijven en kan bijdragen om Venray een leuk dorp te laten zijn waar we allemaal graag wonen. En waar het goed toeven is in onze vrije tijd.

 

Venray verdient een goed bestuur en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik wil me dan ook graag inzetten om als lid van de VVD Venray vanuit het liberale gedachtegoed mee te denken met onze Gemeenteraadsleden om Venray goed te besturen. En daar waar nodig de Gemeenteraadsleden van advies te voorzien voor de Gemeenteraadsvergaderingen. Allemaal om het in Venray nog een beetje beter te maken.