fbpx
“Wat je wilt hebben, moet je eerst geven”
Elvir Gakovic

Van jongs af aan heb ik een grote belangstelling gehad voor de wereld om ons heen. Hoe komen dingen nou tot stand? Waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Gaandeweg krijg je oog voor de processen waarmee spelregels en besluiten tot stand komen en ontwikkel je een eigen denkwijze en mening. Na verloop van tijd merk je dat je denkbeeld overeenkomt met die van een partij. Na jarenlang twijfelen heeft het mij geleid naar de VVD, waar ik nu zonder twijfel achtersta.

Kennis hebben over hoe iets beter kan en een duidelijke mening hebben is handig, maar er echt iets mee doen is beter. Mijn belangrijkste motivatie is dan ook dat ik iets wil bijdragen aan de gemeente waarin ik leef. Ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid van mensen. Als je van mening bent dat iets moet veranderen moet je het zelf aanpakken.

Mijn voorkeur gaat naar een gemeente waar je als bewoner zo weinig mogelijk mee van doen hebt. Een gemeente die zegt wat ze doen, maar voornamelijk ook doet wat ze zeggen. Bovendien ook een gemeente die er voor je is, wanneer je dit nodig hebt!