fbpx

Kennismaken met Laura

Met de voeten in de klei, of beter gezegd de Venrayse zandgrond, stelt Laura Borst (39) zich als nieuw lid van de steunfractie van VVD Venray voor. Geboren en getogen in Limburg, op een agrarisch bedrijf (van varkens tot boomteelt). 

Al redelijk jong wist ik, of dacht ik te weten, wat ik wilde worden. En dat was op dat moment zeker niet met dieren en planten bezig zijn. Daarom ging ik studeren bij de MEAO in Venlo en ging ik vrij vroeg op mezelf. Nu, bijna 20 jaren later, heb ik projectmanagement aan de HAN gestudeerd en heb ik bijna 20 jaar lang op interimbasis bij tal van middelgrote en grote bedrijven gewerkt als juridisch projectmedewerker, projectcoördinator, PMO en projectleider.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, door de mooie omgeving van Venray en de kerkdorpen. Ik ben gehuwd met Niels en we wonen met veel plezier vlakbij Venray-centrum met onze twee prachtige kinderen Loone en Wessel.
Ik ben graag met (beleids)teksten en de Nederlandse taal bezig en nog gelukkiger word ik van: de groei, bloei en snoei van planten in onze achtertuin. Dus die appel is toch nog vlakbij de boom gevallen.

De aanleiding voor mijn instap in de VVD Venray steunfractie is dat ik ervan overtuigd ben dat vernieuwing en verjonging voor Venray nodig is. Nu meer dan ooit. VVD Venray loopt daarin voorop en pakt zaken bij de bron aan. En als ik iets geleerd heb in het leven is dat als je verandering wilt, je het toch echt zelf in gang moet zetten. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email