fbpx

Fan van Venray

Met het uitgangspunt “fan van Venray” in gedachten, ben ik mij als geboren, getogen en betrokken Venraynaar gaan oriënteren in de Venrayse gemeentepolitiek.

Mijn naam is Frank Arts, ik ben 52 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik eigenaar en directeur van Argowil , Cable Confection, gelegen op het Keizersveld in Venray. Als betrokken ondernemer zet ik mij ook graag in voor Venray. Dat doe ik op dit moment in het verenigingsleven voor Vastelaoves Vereniging “De Piëlhaas” en bedrijfsmatig bij de Industriële Club Venray.

In het liberaal denken en doen heb ik aansluiting gevonden bij de steunfractie van VVD Venray. Samen met de rest van de fractie wil ik mij onder andere inzetten voor de continuïteit van goede werkgelegenheid in Venray.

Voor het behoud van de werkgelegenheid in Venray zijn ook goede verbindingen belangrijk. Niet alleen van noord naar zuid, maar zeker ook van oost naar west en zelfs de grens over. De goede bereikbaarheid van Venray voor goederen, maar ook voor personen, heeft niet alleen een positief effect op Venray, maar het houdt Venray ook op de kaart.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer de inwoners van Venray continuïteit in werkgelegenheid hebben, dit ook voor de rest van het leven in Venray positieve effecten heeft. Het komt ook het onderwijs, de detailhandel, de zorg, de woningmarkt en noem maar op, allemaal ten goede.

En dan blijft het goed wonen en leven in Venray en blijven we “Fan van Venray”!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email