fbpx

Even voorstellen…

Woman hands cutting vegetables on wooden background. Vegetables cooking ingredients, top view, copy

De steunfractie van VVD Venray doet het goed: Onlangs heeft ook John Willems (53) zich aangesloten. In dit stukje stelt het kersverse lid zich voor.

Geboren en opgegroeid in Oirlo ben ik daar op allerlei manieren actief geweest in het verenigingsleven. Sinds 20 jaar woon ik in Venray met mijn vrouw Miriam en onze dochters Lisa (19) en Sanne (17). Sanne heeft het Raayland college bijna doorlopen, Lisa studeert inmiddels in Maastricht.

Ik heb een passie voor Food & Agri, met name de tuinbouw, waarin ik na mijn bedrijfskundige opleiding altijd heb gewerkt.  Ondanks alle discussies over wat wel of geen gezonde voeding is staat als een paal boven water dat het eten van groenten gezond is. De Nederlandse tuinbouw heeft een wereldwijde voorbeeldfunctie over hoe groenten innovatief, economisch en duurzaam ontwikkeld kunnen worden.

Nunhems Netherlands (in de volksmond beter bekend als Nunhems Zaden) is een van de grootste bedrijven ter wereld in de ontwikkeling en productie van groentezaden om mensen te laten genieten van gezonde groenten. Ik heb bij Nunhems wereldwijd diverse functies vervuld, waaronder die van commercieel directeur.

Dat heeft een koffer vol ervaringen opgeleverd en helpt om de Nederlandse en Venrayse situatie vanuit een breder perspectief te bekijken.

Ik zal ook namens VVD Venray in de raadscommissie deelnemen. Zo hoop ik een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren met liberale uitgangspunten opdat de maatschappij en onze leefomgeving er beter van worden.  De eerste indruk is positief: bij VVD Venray waait een verfrissende wind dankzij een club van bevlogen mensen waar de energie vanaf spat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email