fbpx

En we groeien verder!

De laatste jaren sluiten steeds meer inwoners zich aan bij VVD Venray. Mannen en vrouwen, van alle leeftijden en met totaal verschillende achtergronden. Ze stellen zich graag voor. Deze keer is het de beurt aan een rasechte Venraynaar:

Mijn naam is Lowieke Kateman en ik zet mij vanuit VVD Venray graag in voor een betrouwbaar en goed bestuur van onze gemeente.

Ik ben geboren en getogen in Venray en heb gestudeerd en gewoond in Nijmegen. Sinds 2007 ben ik lid van de VVD, waar ik o.a. ervaring heb opgedaan binnen de JOVD, in het bestuur van de VVD Nijmegen en de VVD Gelderland. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als officier binnen de Koninklijke Landmacht, waarbij ik ben gelegerd op de Luitenant-generaal Bestkazerne. Daarnaast gaat het gros van mijn tijd op dit moment op aan een grondige verbouwing van mijn aankomende woning.

Ik ben allergisch voor wollige ambtelijke taal en stimuleer graag een niet lullen maar poetsen mentaliteit. Betrouwbaarheid en integriteit van ons gemeentebestuur heb ik hoog zitten. Dat betekent voor mij dat je bijvoorbeeld geen informatie verstopt in dikke dossiers voor de gemeenteraad. Het betekent mijns inziens ook dat je jezelf ter verantwoording laat roepen over je visie en het gevoerd beleid, in plaats van te verwijzen naar (duur betaalde) externe onderzoeksbureaus.

VVD Venray is een partij in de groei. Een leuke club van positief ingestelde mensen die zich inzetten voor onze gemeente. Daar draag ik graag mijn deel aan bij, om Venray een beetje mooier te maken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email