fbpx

Boter bij de vis!

salmon fish and butter

Volgend jaar zijn er verkiezingen en in Venray is er een sterk groeiende club inwoners aan het opwarmen voor de komende raadsperiode. Ons nieuwste steunfractielid, Harry, stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Harry Brok, 52 jaar jong en sinds 2014 woonachtig in Venray. Ik ben getrouwd met Monique Brok-Janssen, dochter van Leo Janssen (steunfractie) Samen hebben we 5 kinderen, allen uitwonend en de meesten nog studerend.

Ik ben directeur/eigenaar van Brok Financieel Maatwerk; een adviesbureau op gebied van assuranti├źn, hypotheken en pensioenen gevestigd in Venray. In mijn vrije tijd speel ik graag een rondje golf of ben ik in de sportschool te vinden. 

In het verleden ben ik een korte periode penningmeester geweest van VVD Venray. De kloof tussen de politiek en het bedrijfsleven is enorm. Er is naar mijn mening veel te weinig begrip voor elkaars standpunten en vaak is men alleen maar bezig met het “eigenbelang”. Daar zou ik graag verandering in willen zien. Duidelijke afspraken maken en “boter bij de vis”! Misschien een utopie maar ik zie dit als een uitdaging. Daarnaast wil ik ook graag  een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeente Venray en de liberale standpunten van VVD Venray verder onder de aandacht brengen. Ik ga dan ook met plezier en enthousiasme deelnemen aan de steunfractie. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email